Tilbygning

Dit byggeprojekt er i kyndige hænder, når du vælger os

Vi kan varetage hele processen

Skal du have opført en tilbygning? Vi står klar til at hjælpe med tilbygninger til både sommerhuse, erhvervsbygninger og private hjem. Kontakt os med det samme, så tager vi en uforpligtende snak.

Når der opstår et behov for eller ønske om mere plads, er det oplagt at opføre en tilbygning. Vi sørger for en skræddersyet løsning til din tilbygning, så den lever op til dine forventninger og forestillinger, samtidig med at den passer til dit hjem.

Vi står klar til at hjælpe, og vi varetager gerne hovedentreprisen, hvis du har behov for en dygtig projektleder, der kan koordinere hele byggeprocessen og samtidig sikre kvalitet i alle hjørner og kanter.

Vi bygger i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn samt omegnen – skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Vores erfaring kommer dig til gode

Vi har stor erfaring med tilbygninger og lignende større byggeprojekter. Vi samarbejder med en håndfuld skarpe og kvalitetsbevidste håndværkere i alle de faggrupper, der skal ind over, når en tilbygning skal opføres.

Når du vælger os, er du sikret en gennemsigtig proces, hvor hver en detalje er aftalt med dig fra starten. På den måde er vi sikret, at vi har forstået dine ønsker ned til mindste detalje, og du har en god forståelse af, hvad du kan forvente og hvornår.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi tage en snak om dit tilbygningsprojekt? Kontakt os på telefon 29 70 11 97. Du er også velkommen til at skrive til os enten på joachim@jowo.dk eller via vores kontaktformular, så kontakter vi dig, så snart vi har mulighed for det.