Tagrenovering

Vi hjælper både private og erhvervskunder

Vi sikrer dit tag

Er dit tag begyndt at vise tegn på slitage, eller står du overfor en tagrenovering? Vi kan hjælpe med alt i tagarbejde. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak.

Vi hjælper med både mindre reparationer og større tagudskiftninger, og vi tilpasser vores arbejde, hvis du eksempelvis har specifikke ønsker til resultatet. Vi arbejder bl.a. med:

  • Betontag
  • Tegl
  • Eternit

Med vores store erfaring i baghånden kan vi hjælpe dig uanset typen af dit tag. Med håndværksmæssig kvalitet og nøje udvalgte materialer, sikrer vi, at resultatet både ser godt ud, er holdbart i mange år samt er modstandsdygtigt over for det danske vejr.

Kontakt os

Du kan altid forvente et godt resultat

Når du vælger JOWO, vælger du en virksomhed, der har øje for detaljen og sikrer kvalitet i al arbejde, vi udfører. Vi er i tæt dialog med dig fra starten og træffer beslutninger, som både respekterer dit budget og imødekommer dine forventninger.

Vi sikrer gennemsigtighed i alle aspekter af arbejdet. Det sikrer dig det bedste resultat. Derfor kan du med fordel vælge os, hvis du har brug for en dygtig håndværker til at lave et veludført stykke arbejde på dit tag.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi hjælpe med dit tag? Lad os tage en uforpligtende snak. Kontakt os på 29 70 11 97 eller skriv til os på enten joachim@jowo.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.