Renovering & Ombygning

Vi sikrer en professionel proces fra første kontakt til færdigt byggeri

Vi klarer alt i renovering og ombygning

Står du overfor en renovering eller ombygning? Vi står klar til at varetage hele hovedentreprisen – eller de dele, du har brug for os til. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dit byggeprojekt.

Vi tilbyder alt fra omfattende renoveringer til ombygning af eksisterende bygningsstrukturer, og har stor erfaring med at forvandle både huse, lejligheder og erhvervsbygninger.

Vores arbejde omfatter alt fra gulve og vægge til køkkeninstallationer og meget mere. Vi samarbejder nemlig med dygtige og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere i andre faggrupper, så vi kan sikre at alle dele og alle detaljer af projektet er af bedste kvalitet.

Kontakt os

Vi sikrer en god proces

Når du vælger os til dit byggeprojekt, kan forvente en professionel proces med dygtige håndværkere, der engagerer sig i dit projekt – ned til mindste detalje. Vi sørger for, at enhver renovering og ombygning er skræddersyet til dig og dine specifikke behov.

For at sikre, at både kvalitet og finish komplementerer hinanden i det endelige resultat, er det vigtigt, at vi kender til dine ønsker og forventninger allerede inden vi starter. Vi er derfor løbende i tæt dialog med dig, så vi sikrer, at det færdige resultat står skarpt.

Kontakt os nærmere

Lad os tage en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe med med dit renoverings- eller ombygningsprojekt. Du er velkommen til at ringe til os på 29 70 11 97. Du kan også sende en mail til joachim@jowo.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så snart vi kan.