Renovering og ombygning

Trænger dit hus til en renovering?

Vi tilbyder ombygning og renovering af hus, så du kan få opfyldt dine boligdrømme. Jowo renoverer og ombygger lejligheder, sommerhus, boliger – og udfører også opgaver for erhverv.

​Ligegyldigt hvad, der er slidt og forfaldent ved dit hus, så garanterer vi, at vi kan renovere det, så det igen fremstår som nyt. Vi arbejder bl.a. i Roskilde, Køge, Hedehusene, København og store dele af Nordsjælland. 

​Hvornår er ombygning af hus en god idé?

Der er rigtig mange gode grunde til at overveje en ombygning af hus. Med vores hjælp stiger værdien på din bolig, da vi er professionelle og yderst kompetente, når det kommer til hus renovering og ombygning.

Først og fremmest kan renoveringen forvandle et slidt, forfaldent hus til drømmeboligen, der ligner, at den lige er blevet bygget. En ombygning berører ikke nødvendigvis hele boligen, men kan være en god idé, hvis man føler, boligen er upraktisk, eller vil udnytte kvadratmeterne bedre.

Derudover kan en renovering af hus i høj grad styrke livsglæden hos dem, der bor i huset. Nye, lækre, funktionelle rum er bare ekstremt tiltalende. Ydermere er en renovering en investering i ens hus på en række områder.

Hvad koster renovering af hus?

Priser på ombygning og renovering af hus svinger alt efter omfanget af opgaven. Søger du ombygning af hus, ville det naturligvis koste mere end en mindre husrenovering. Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med renovering, og grundet mange års erfaring i byggebranchen, har vi et stort kendskab til, hvordan opgaverne skal udføres og et solidt netværk af leverandører og underentreprenører.

Renovering og ombygning - Jowo - F4BF6630 F2D4 4C67 89B5 22B67F379615 1 - Renovering og ombygning

Øg boligens værdi med en totalrenovering af hus

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifter, der nedsættes.

Få kompetent rådgivning & vejledning​

Vores kendskab og ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.​

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.

Kontakt

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 29 70 11 97 eller send en e-mail til joachim@jowo.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her