Profil

Om mig

Efter et årti i tømrerfaget, startede Joachim Worsaae sin egen tømrervirksomhed, JOWO ApS, i 2020.

“Jeg har altid haft en passion for tømrerfaget og har arbejdet som tømrer i over 10 år. Jeg er en kvalitetsbevidst tømrer med sans for detaljen og et skarpt øje for godt håndværk. Jeg besidder stor erfaring med både mindre og større private renoverings – og til/ombygningsopgaver.”

JOWO er en lille, men effektiv virksomhed med fem ansatte, der står klar til at hjælpe dig med dine tømreropgaver, store som små. Vi varetager alt fra mindre renoveringsopgaver, til større hovedentrepriser. Vi har et bredt netværk af pålidelige og dygtige samarbejdspartnere, og vi er dermed godt rustet til at varetage alle opgaver.

JOWO er din garanti for solidt håndværk. Vi løser alle opgaver med vores kunders ønsker for øje, uanset størrelse og kompleksitet. Vi nørder vores fag – ikke kun for vores kunders skyld, men fordi vi elsker det, vi laver.

profil - Jowo - uLuMSKvQA20FuEp1i4A thumb 1345 - Profil

Kontakt

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 29 70 11 97 eller send en e-mail til joachim@jowo.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her