Professionel ombygning i Roskilde: Vi realiserer din byggedrøm

Dygtigt og kvalitetsbevidst håndværkerfirma til dit byggeprojekt

Virker din bolig for lille til dig og din familie, har du et ønske om mere lys, eller trænger din lejlighed til et køkken-alrum? Så er vi hos Jowo klar til at hjælpe dig med din ombygning. Du behøver nemlig ikke at flytte for at få det hjem, du drømmer om, da der er et væld af muligheder for at pifte nyt liv i din nuværende bolig.

Vi er et professionelt og imødekommende håndværkerfirma, der hver dag sætter en ære i at levere langtidsholdbare løsninger af højeste kvalitet inden for ombygning i Roskilde, Lyngby, Gentofte, Hellerup og Storkøbenhavn. Når du vælger os til at varetage dit byggeprojekt, møder du pålidelige og detaljeorienterede medarbejdere med kompetencerne og den faglige viden i orden. Vi behandler dit hjem, som var det vores eget, og du kan derfor trygt lægge din opgave i vores hænder.

Altid kyndig rådgivning og god inspiration

En ombygning kan ændre hele din boligs karakter, og derfor er grundig planlægning vigtigt. Hvad er dine behov nu og her og på længere sigt? Hvordan skal selve plantegningen se ud? Hvilke materialer skal anvendes? Alt dette og mere til hjælper vi dig naturligvis med at tage stilling til, så du opnår det bedste resultat. Du får altid kyndig rådgivning og god inspiration til relevante løsninger til din ombygning i Roskilde.

Da du er centrum for vores arbejde, er du derfor stærkt involveret i udformningen af dit projekt. På den måde kan vi skræddersy netop den løsning, du drømmer om.

Skal vi stå for din ombygning i Roskilde? Kontakt os i dag

Mangler du et kompetent håndværkerfirma til at varetage din ombygning i Roskilde og omegn, eller har du blot brug for at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde? Så må du ikke tøve med at kontakte os i dag på telefon eller mail. Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om dit projekt, og vi svarer selvfølgelig gerne på spørgsmål, så du bliver sikker i dit valg. Her får du også et godt tilbud på en skarp pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Øg boligens værdi med en totalrenovering af hus

Det er naturligt, at den samlede markedsværdi på huset stiger, såfremt dele af huset bliver renoveret. Derudover vil en renovering i mange henseender bidrage til et bedre indeklima grundet bedre isolering. Bedre isolering vil ligeledes have en positiv indvirkning på energiudgifter, der nedsættes.

Få kompetent rådgivning & vejledning

Vores kendskab og ekspertise lader vi gerne vores kunder komme til gode. Vi giver nemlig kyndig vejledning og sparring i forbindelse med renoveringsprojekter.​

Vi har kompetencer til at renovere stort set alt. Vi kan renovere tage, badeværelser, lofter, vinduer og meget andet. Du er yderst velkommen til at tage kontakt til os, hvis dit hjem trænger til en kærlig hånd.